Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετράει ώρες στον πάγκο της Γιουβέντους και πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Ο Ιταλός κόουτς δείχνει ανήμπορος να επαναφέρει την Γιουβέντους στον δρόμο των επιτυχιών. Μετά το στραπάτσο με τη Μπενφίκα στο Champions League (εντός έδρας ήττα με 2-1) είχε ένα θεωρητικά εύκολο μονοπάτι μέχρι να φθάσει στη Μίλαν. Οι «Μπιανκονέρι» όμως νοσούν βαριά κι έτσι την ήττα από τους «Αετούς» της Λισαβόνας διαδέχθηκε αυτή από τη Μόντσα στη Serie A.

Το ποτήρι της υπομονής για τους ανθρώπους της Γιουβέντους στο πρόσωπο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεχείλισε και πιθανόν ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει από το Τορίνο για δεύτερη φορά στη καριέρα του.

Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση τώρα το επικρατέστερο σενάριο θέλει τη Γιουβέντους να συνεχίζει μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν με υπηρεσιακό. Ο Πάολο Μοντέρο αναμένεται να πάρει προαγωγή και από πρώτος στους μικρούς της Γιουβέντους να αναλάβει τη «Μεγάλη Κυρία».

Προβάδισμα Γκασπερίνι

Το καλοκαίρι όμως αναμένεται η μεγάλη αλλαγή στον πάγκο των «μπιανκονέρι» οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή επικρατέστερος στη λίστα των Ανιέλι – Νέντβεντ είναι ο Τζιανπιέρο Γκασπερίνι της Αταλάντα. Ο έμπειρος τεχνικός τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη φήμη της ομάδας από το Μπέργκαμο. Να την ανεβάσει επίπεδο και να της χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές όπως η συμμετοχής της στο Champions League.

Διαβάστε ακόμη: