Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε και στα σχόλια που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε για την περιπέτεια που είχε, ότι τον ανάγκασε να λαμβάνει αγωγή με κορτιζόνη. Το πρήξιμο που του δημιούργησε η κορτιζόνη στο πρόσωπο όμως, σχολιάστηκε αρνητικά από τους διαδικτυακούς ακολούθους του στα social media, που θεώρησαν, ότι ο Γιώργος Τσαλίκης υπεβλήθη σε κάποια αισθητική επέμβαση και το παράκανε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε: «Έχει τελειώσει η θεραπεία μου με την κορτιζόνη, οι γιατροί λένε ότι χρειάζομαι έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα, υπέγραψα να μην νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ πήρα για τέσσερις μήνες κορτιζόνες. Όπως ξέρετε δεν είμαι από αυτούς που θα ανεβάσουν στο Facebook μια φωτογραφία με έναν ορό και να ρωτάνε από κάτω “τι έπαθες;” απλά ότι λέω για να μιλήσω λίγο για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media kai τους ανθρώπους που θα σταθούν στο αν είσαι πιο πρησμένος και τι έχει γίνει. Σκέφτομαι τα παιδιά μου που είναι σε ευαίσθητες ηλικίες, ότι τέτοιου είδους σχόλια όπως “τι έκανες στη μούρη σου μπάζο;” και τα λοιπά, να τα πάρουν από κάτω».

Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: Κοντεύει τα 40 αλλά είναι ανέτοιμη και λίγο ανώριμη

Διαβάστε ακόμη: