Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο του τραγουδιού.

«Το πιο περίεργο μέρος στο οποίο έχω γράψει τραγούδι ήταν στην τουαλέτα και μάλιστα, έγινε και μεγάλη επιτυχία. Έχω βάλει πλέον τραγουδιστές στην black list, επιλέγω εγώ σε ποιον θα γράψω. Δεν γράφω σε όποιον μου ζητάει, οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι αυτοί και κανένας άλλος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως στην αρχή της καριέρας του, είχε καβαλήσει το καλάμι.

«Εγώ καβάλησα το καλάμι στα 18, όταν μου έγραψε τραγούδι ο Χρήστος Δάντης και νόμιζα ότι όλη μου η ζωή έτσι θα πήγαινε. Είχα κλείσει μια ραδιοφωνική συνέντευξη τότε, στην Κύπρο και δεν πήγα ποτέ, γιατί κοιμήθηκα. Είπα “σιγά μωρέ, θα το κάνω άλλη φορά”. Έχω βρει και κλειστές πόρτες, διότι πολλοί νομίζουν ότι είμαι σνομπ, ενώ δεν ήμουν καθόλου έτσι. Τα πηγαίνω χάλια με τις δημόσιες σχέσεις», εξήγησε.

Όσο για το σχήμα που θα ήταν τη φετινή χρονιά, αλλά τελικά χάλασε, είπε: «Θα ήμουν φέτος σε ένα μαγαζί με έναν πολύ μεγάλο τραγουδιστή, ο οποίος μας πούλησε τελευταία στιγμή. Όταν υπάρχει σεβασμός, όλα είναι πιο απλά και όλα γίνονται. Όταν υπάρχει έπαρση, όλα γίνονται λάθος».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Μπορεί ο τύπος να μην ήξερε καν ότι θα είμαι κι εγώ στο σχήμα. Απλά είχε κλείσει το σχήμα, είχαμε μπει στο μαγαζί, είχε ξεκινήσει η ανακαίνιση… Τέλος πάντων, όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Διαβάστε ακόμη: