Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ σήμερα το μεσημέρι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο
Σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τονίζει ότι: Η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ μας σόκαρε όλους. Οι αρχές διερευνούν ήδη την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Η κ. Πελώνη προσέθεσε: «Στους οικείους του εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ»

Την άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του δολοφονηθέντος.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μιας δολοφονίας μέρα μεσημέρι. Αυτή τη φορά, του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που επί των ημερών του έχουμε δει αυτή τη πρωτοφανή έκρηξη βαριάς εγκληματικότητας, οφείλει να πράξει το αυτονόητο: Να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να φέρει τους δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης».

ΚΚΕ: Αποτρόπαια πράξη η δολοφονία του δημοσιογράφου

«Η εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη, της οποίας οι δράστες και τα κίνητρα χρειάζεται άμεσα να διερευνηθούν και να αποκαλυφθούν. Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

ΚΙΝΑΛ: Χτύπημα στην δημοκρατία

Δήλωση έκανε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, έξω από το σπίτι του, νωρίς το απόγευμα. Ο Παύλος Χρηστίδης δήλωσε τα εξής:
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Αποτελεί χτύπημα στη Δημοκρατία. Η υπόθεση αυτή πρέπει να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατό».

Ελληνική Λύση: Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Λύση, αναφέροντας πως «η δολοφονία ενός δημοσιογράφου ο οποίος μόλις έχει τελειώσει την εκπομπή του και επιστρέφει σπίτι του, είναι έγκλημα κατά της ίδιας της δημοκρατίας».
«Η Ελληνική Λύση εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Καραϊβάζ και απαιτεί την σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων», αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.
 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.