Εντύπωση έχει προκαλέσει στη δημοσιογραφική πιάτσα πως και γιατί ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna επέλεξε να συμμετέχει στο πάνελ με τους αρχηγούς των κομμάτων, με τον Γιώργο Παπαδάκη αντί του αμιγώς πολιτικού newscaster και έγκυρου δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου που ούτως ή άλλως αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό του Ομίλου του Θ. Κυριακού και εντέλει τον πλέον ενδεδειγμένο!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Θ. Κυριακού επέλεξε έναν δημοσιογράφο όπως ο Γ. Παπαδάκης που βρίσκεται πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ για να στείλει πιθανόν ένα μήνυμα προς την κεντρική εξουσία!

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Θ. Κυριακού ήταν ο πρώτος που έδειξε την δυσαρέσκεια του με αφορμή την τροπολογία της κυβέρνησης που επέτρεπε σε συνδρομητικές πλατφόρμες να μπορούν να αποκτούν τηλεοπτικούς σταθμούς!

Εν προκειμένω η Nova του «πρίγκιπα» Ν. Σταθόπουλου η οποία απέκτησε μεγάλο ποσοστό του Alpha!

Ίσως όμως να προέβη σε αυτή την επιλογή λόγω της κόντρας που έχει υπάρξει μεταξύ του Ν. Χατζηνικολάου και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Πολάκης στην προκειμένη περίπτωση!

Το γεγονός ωστόσο είναι, κακά τα ψέματα, ότι το όλο σκηνικό χωρίς τον Χατζηνικολάου θα είναι πιο …φτωχό, ειδικά ως προς την εκπροσώπηση του Antenna, κάτι που ο ίδιος ο Θ. Κυριακού όφειλε να σταθμίσει!

Εκτός και αν οι σκοπιμότητες είναι πλέον τόσο ισχυρές και επιτακτικές.

Διαβάστε περισσότερα