Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στην τραπ μουσική, όσο και τις φήμες χωρισμού της κόρης του, Ελεωνόρας.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά, στάθηκε στην τραπ σκηνή και την «παρακμή» στην κοινωνία μας. «Το παρόν είμαστε εμείς, οι μεγαλύτεροι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά, που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους. Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει. Όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά», τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως δέχθηκε μία τηλεοπτική πρόταση από την Κύπρο, όμως, αναγκάστηκε να την απορρίψει για χάρη του θεάτρου.

«Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά, αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας», επεσήμανε.

Τέλος, μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει. «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου, ενώ και εκείνη ήταν εκεί και εγώ», εξομολογήθηκε, ολοκληρώνοντας.

Διαβάστε ακόμη: