Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Δημήτρη Λιγνάδη, το Metoo αλλά και για την τραπ μουσική.

«Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Τα περιστατικά του θεάτρου που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Στο κίνημα του #MeToo δεν πουλάει η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει», δήλωσε στην τηλεόραση του Mega.

Για την τραπ δήλωσε πως είναι σε κάθετη ρήξη με τους εκπροσώπους της. «Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα και ψευτοτσαμπουκά. Είναι φασιστοειδές, δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Αν μου έλεγαν έλα στα MAD να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι».

Το απωθημένο του είναι ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την μουσική του: «Με πλησιάζουν και με συχγαίρουν για το εγγονάκι. Με ρωτούν αν η κόρη μου χώρισε και δεν ήταν στα γενέθλια του γαμπρού μου. Αφορούν τον κόσμο αυτά; Ήταν στα γενέθλια και ήμουν και εγώ. Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν η Χαρούλα έδωσε τη σκυτάλη στην Ελεωνόρα».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Μπακαλόγατος», η οποία θα ανέβει στις 13 Οκτωβρίου στο θέατρο «Πειραιώς 131».

Διαβάστε ακόμη: