search

LIFESTYLE

Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την καταγγελία σε ταξιτζή που τον απείλησε με όπλο

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε σε πρωινή εκπομπή για το περιστατικό και τόνισε πως ό,τι συνέβη, περιγράφεται στην κατάθεσή του.

221205093158_staknoglou

O Γιάννης Στάνκογλου κατήγγειλε ταξιτζή που τον απείλησε με όπλο και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας. Ο ηθοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή για το περιστατικό και τόνισε πως ό,τι συνέβη, περιγράφεται στην κατάθεσή του.

«Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε το βράδυ μετά την παράσταση».

Γιάννης Στάνκογλου: Τι συνέβη με τον οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (01/12) στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής μπήκε σφήνα στη λωρίδα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του ο ηθοποιός, με αποτέλεσμα να τον «κλείσει».

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, με τον Γιάννη Στάνκογλου να ζητά τον λόγο και να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Τη στιγμή εκείνη, ο οδηγός του ταξί έβγαλε όπλο και άρχισε να τον απειλεί, ενώ πριν διαφύγει και εξαφανιστεί προσπάθησε και να τον πατήσει. Ο ηθοποιός πρόλαβε και συγκράτησε τα στοιχεία του και πήγε στο Α.Τ. Συντάγματος, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Διαβάστε ακόμη: