Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει δηλώσει ότι θα πάρουμε μια πρωτοβουλία σε επίπεδο κοινωνίας για την ένωση των προοδευτικών δυνάμεων», αναφερόμενος στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά.

Ο κ. Μανιάτης εξαπέλυσε «πυρά» και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι για αυτόν τον στόχο οι πολίτες δεν μπορούν να τον εμπιστευτούν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως με το που ανέλαβε, «έφυγε το μισό του κόμμα».

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, ο κ. Μανιάτης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να εκλέξει 4 ευρωβουλευτές, ενώ σε σχέση με τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας, ανέφερε ότι «η Δημόσια επιχείρηση Ερευνών Υδρογονανθράκων έχει εκτιμήσει ότι η ακαθάριστη αξία των ελληνικών κοιτασμάτων είναι περίπου 250 δις €», σημειώνοντας ότι η Ελλάδα θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχει «5 με 6 εξέδρες άντλησης φυσικού αερίου και να εισπράττει μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από την εξαγωγή του φυσικού αερίου στην υπόλοιπη Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη: