Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», αναφέρθηκε στο πολιτικό κλίμα που εισπράττει στις περιοδείες.

Ο κ. Μανιάτης επεσήμανε την αισιοδοξία που επικρατεί στις περιοδείες του, καθώς αισθάνεται την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανάφερε: «Στις περιοδείες που κάνω, εισπράττω ένα κλίμα δευτέρου κόμματος με μια διαρκώς αυξανόμενη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία των ανθρώπων τους οποίους συναντώ».

«Είμαι πατριώτης Έλληνας και πατριώτης ευρωπαίος άρα με εξωστρέφεια, με κοσμοπολιτισμό και με μια αυτοπεποίθηση ότι και η Ελλάδα και η Ευρώπη μπορεί να πάει καλύτερα», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα ενεργειακά κοιτάσματα, ο κ. Μανιάτης ανέλυσε τη σημασία της αξιοποίησής τους για την οικονομία της χώρας. Με εκτιμήσεις που αναφέρουν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, επισήμανε τη σημαντική συνεισφορά που μπορούν να έχουν στα δημόσια έσοδα. Ωστόσο, τόνισε την ανάγκη για σοβαρότητα και αποφυγή μικροπολιτικών εκμεταλλεύσεων σε αυτό το ζήτημα, επισημαίνοντας την ανάγκη για προσεκτικό σχεδιασμό και προσέγγιση.

Διαβάστε ακόμη: