search

ΣΠΟΡ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να γυρίσει ο Μίντλετον για να ξεκινήσει το πάρτι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το τι έφταιξε που ήρθε η ήττα των Μπακς από τους Νετς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε δωρεά ένα εκατομμύριο δολάρια σε κέντρα ψυχικής υγείας του Μιλγουόκι

Οι Μπακς δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τους… καυτούς Νετς και ηττήθηκαν, σε ένα ματς που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 26 με 13 ριμπάουντ. και στα courtseat βρέθηκε ο σταρ του ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης μίλησε για το τι έφταιξε που ήρθε η ήττα, ενώ στάθηκε στον Κρις Μίντλετον

«Δεν γίνεται να περιμένεις ότι οι αντίπαλοι απλώς θα σου δώσουν το παιχνίδι. Πρέπει να παίξεις καλό μπάσκετ, να παίξεις καλή άμυνα και να παλέψεις. Κανείς δεν θα σου δώσει κάτι. Δεν θα σου δώσει κανείς κάτι στην ζωή επειδή είσαι πιο όμορφος, ή είσαι πιο cool. Πρέπει να το αρπάξεις. Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός, είπε.

Και συμπλήρωσε: «Εμπιστεύομαι την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, αλλά κάποιες φορές βγαίνουμε στο παρκέ και νομίζουμε ότι ο αντίπαλος απλώς θα μας δώσει το παιχνίδι. Δεν πάει έτσι. Πρέπει να βγεις στο παρκέ και να παλέψεις. Θα επιστρέψει ο Μίντλετον, θα έχουμε μία υγιή ομάδα».

Για το spacing των Μπακς και αν θα πρέπει να βελτιωθεί: «Απλώς πιστεύω ότι δεν βάζουμε σουτ. Όταν δεν βάζουμε σουτ, δεν είμαστε καλοί. Όταν βάζουμε σουτ, το γήπεδο μοιάζει με ωκεανό. Όταν δεν βάζουμε σουτ, τότε ο αντίπαλος θα γεμίσει την ρακέτα, θα αφήσει παίκτες ελεύθερους και θα υποχρεώσει εμένα και τον Χόλιντεϊ να πασάρουμε περισσότερο».

Για τα λάθη των Μπακς στα τελευταία παιχνίδια ανέφερε: «Να είμαστε πιο προσεκτικοί. Προφανώς πρέπει να παίζουμε ελεύθερα και να μην ανησυχούμε μήπως χάσουμε κάποιο σουτ. Κάθε κατοχή μετράει και πρέπει να χτίσουμε από τώρα αυτή τη συνήθεια. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να το κάνουμε αυτό».

Για τον Μίντλετον είπε: «Βοηθάει πολύ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην λίγκα, ένας από τους καλύτερους σουτέρ κα ένας από τους κορυφαίους closers. Aποτελεί απειλή και τραβάει την προσοχή. Ο κόσμος πρέπει να τον μαρκάρει και αυτό κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι για εμάς. Είναι απίστευτο να τον έχουμε στο παρκέ, γιατί παίρνω ανάσα. Aνυπομονώ να γυρίσει υγιής και να είναι ο εαυτός του, ώστε να μαζέψουμε πάλι την μπάντα και να ξεκινήσει το πάρτι».

Διαβάστε ακόμη: