O Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του καναλιού της ΕΡΤ «Δυο στις 10» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της πως η παραμονή της στο δυναμικό του πρωινού ήταν για εκείνη ένα μάθημα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε πως η Μαρία Κορινθίου είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, ενώ σχολιάζοντας την απόφασή της να σταματήσει την συνεργασία με το Πρωινό, ανέφερε ότι και ο ίδιος αρκετές φορές την είχε παροτρύνει να αποχωρήσει, αφού έβλεπε πως δεν ένιωθε καλά μέσα σε εκείνη τη συνθήκη.

 

“Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα. Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄ αυτό, ο κόσμος έχει καταλάβει. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης. «Δεν μ΄ αρέσει η διάσταση που πήρε ότι η Μαρία έφυγε από το “Πρωινό”» κατέληξε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: