…για γέλια και για κλάματα είναι αυτά που ακούγονται δεξιά και αριστερά στην πιάτσα για ένωση δυνάμεων Ελλήνων «παραγωγών» για να «χτυπήσουν» το CVC!

Η σχετική φημολογία (της πλάκας…) θέλει τους δύο πρώην τραπεζίτες Απ. Ταμβακάκη και Ν. Καραμούζη, οι οποίοι εσχάτως έχουν μετεξελιχθεί σε fund managers εξαργυρώνοντας την «επιτυχία» τους στο τραπεζικό σύστημα (το οποίο επί ημερών τους κατέρρευσε) και την πορεία της εθνικής οικονομίας (που επίσης επί ημερών τους εντάχθηκε στα μνημόνια), να ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί με τον γνωστό δημοσιοσχεσίτη (διαχρονικό εκλεκτό των τραπεζιτών) Σπύρο Θεοδωρόπουλο!!!

Η «αγία» τριάδα του τραπεζικού-επιχειρηματικού συστήματος θα «επιτεθεί», κατά τις πληροφορίες που διαρρέονται, σε διάφορα site (επενδυτικά, για να μην παρεξηγηθώ), στο πανίσχυρο fund CVC!

Τώρα, πώς θα γίνει αυτό, θα σας γελάσω!

Προφανώς Τόλης, Νίκος και Σπύρος θα «επιτεθούν» στο CVC με τις… ντομάτες, τις σαλάτες, τα κάστανα και τα… μπιζέλια που κατέχουν στα πολύτιμα χαρτοφυλάκιά τους!!!

Υποθέτω ότι κατόπιν των εξελίξεων αυτών φόβος και τρόμος θα διακατέχει τους fund managers του CVC, η κυριαρχία του οποίου τρίζει από την απειλή των τριών «επιτυχημένων» εμπόρων-παραγωγών οπωροκηπευτικών…