Ο Ανουάρ, ένας κάτοικος Γερμανίας, εντόπισε τυχαία ένα λευκό χαρτί σε αποβάθρα τρένου, πηγαίνοντας να δει τη μητέρα του. Ωστόσο, αυτό που τού έκανε εντύπωση ήταν πως δεν επρόκειτο για ένα απλό χαρτί.

Όταν το μάζεψε, έμεινε έκπληκτος, καθώς ήταν μία επιταγή αξίας 4.6 εκατομμυρίων ευρώ της διάσημης εταιρείας ζαχαρωτών “Haribo”. Η επιταγή φέρεται να είχε εκδοθεί στην εταιρεία, από έναν μεγάλο όμιλο σούπερ μάρκετ.

Ο άνδρας από τη Φρανκφούρτη δεν το σκέφτηκε για πολύ. Αμέσως επικοινώνησε με την εταιρεία, προκειμένου να παραδώσει την επιταγή. «Ήταν τόσο μεγάλο το ποσό που δεν μπορούσα καν να το προφέρω», ανέφερε στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, όταν ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας επικοινώνησε μαζί του, τού ζήτησαν να καταστρέψει την επιταγή, αφού πρώτα τους έστελνε μία φωτογραφία ως απόδειξη ότι την είχε.

Έτσι, ακολούθησε τις οδηγίες τους και λίγες μέρες αργότερα, έλαβε ως χειρονομία ευγνωμοσύνης από τη γερμανική εταιρεία γλυκών, ένα δέμα που είχε έξι σακουλάκια με ζαχαρωτά.

Όπως ήταν λογικό, ο Ανουάρ δεν εντυπωσιάστηκε από την ανταμοιβή, καθώς είχε προσφέρει μία τεράστια επιταγή στην εταιρεία, γλυτώνοντάς την από περιπέτειες.

«Εφόσον ήταν μια επιταγή με όνομα και στοιχεία, κανένας άλλος πλην της εταιρείας δε θα μπορούσε να την εξαργυρώσει», ανέφερε η “Haribo”, μέσω τοποθέτησης στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμη: