Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί και τρίτο Fuel Pass, αν ακριβύνουν και άλλο τα καύσιμα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή τα καύσιμα είναι χαμηλά και μαζί με την  επιδότηση η τιμή τους είναι πιο κάτω από την εποχή πριν τον πόλεμο.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η Ελλάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα με την ενέργεια τον χειμώνα όπως η Γερμανία .

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας σήμερα  στο Mega υποστήριξε ότι πολύ σωστά έπραξε ο πρωθυπουργός και δεν προχώρησε σε πρόωρες εκλογές γιατί τώρα θα υπάρχει κυβέρνηση τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται για να παίρνει αποφάσεις και να στηρίζει τον κόσμο.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ διερωτήθηκε τι θα έκανε η κρατική ΔΕΗ από την στιγμή που ακρίβυνε το φυσικό αέριο και το ρεύμα παγκοσμίως.

Για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «ασφαλώς και η ΕΥΠ μπορεί να παρακολουθεί κάποιον βουλευτή και πολιτικό μέσα από νόμιμες διαδικασίες».

Πρόσθεσε ότι «το απόρρητο δεν πρέπει να σπάσει και οι μυστικές υπηρεσίες πρέπει να προστατεύουν τους πληροφοριοδότες τους αλλιώς δεν θα λέγονται μυστικές υπηρεσίες και δεν θα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους».

Διαβάστε ακόμη: