Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν η Ελένη Φωτοπούλου και ο Άκης Παυλόπουλος και όπως είναι λογικό, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ελένη Φωτοπούλου έχουν ακόμη έναν 6χρονο γιο, ο οποίος μόλις απέκτησε αδερφάκι!

Ελένη Φωτοπούλου – Άκης Παυλόπουλος: Γονείς για δεύτερη φορά

Το ζευγάρι, που είναι αρκετά χρόνια μαζί, επιλέγει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της Ελένης Φωτοπούλου.

Ελάχιστα απασχολεί ο γάμος τους την δημοσιότητα, αφού φροντίζουν να προφυλάσσουν την οικογένειά τους από την δημοσιότητα, καλή ή κακή. Παράλληα, και οι δύο, κατορθώνουν να συνδυάζουν μια καριέρα στην δημοσιογραφία με συντροφικότητα, πατρότητα και μητρότητα.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ελένη Φωτοπούλου, «ενώθηκαν» πριν από αρκετά χρόνια με έναν μεγάλο έρωτα, ενώ η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του  γιου τους, τον Αύγουστο του 2014! Ο παρουσιαστής υπήρξε ξανά παντρεμένος, χωρίς όμως να έχει αποκτήσει παιδί, και ο καρπός της σχέσης του με την πάλαι ποτέ συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, ήταν το πρώτο παιδί και των δυο ενώ τώρα μόλις υποδέχτηκαν και το δεύτερο παιδί τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenifotopoulou

 

Παράλληλα, η Ελένη Φωτοπούλου, στις αρχές του προηγούμενου έτους, το 2020, πήρε πτυχίο αφού…αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της παράλληλα με τη δημοσιογραφία, πετυχαίνοντας έναν στόχο ζωής.

«Κοντεύω τα 40 πια και μάλλον αυτές οι διαδικασίες δεν είναι πολύ της ηλικίας μου. Ωστόσο πως μπορώ να μη χαίρομαι; Πως μπορώ να μην αισθάνομαι αυτή την ασυγκράτητη, ξέχειλη αίσθηση της ικανοποίησης για ένα ακόμα όνειρο που δεν έμεινε τέτοιο; Κι αν μοιράζομαι εδώ αυτή την όμορφη στιγμή μου δεν είναι για άλλο λόγο παρά για να σας/μας υπενθυμίσω πως όλα, μα όλα τα όνειρα αξίζουν να βρουν τον δικό τους χώρο στον σύντομο ορίζοντα της ζωής μας. Ποτέ δεν είναι αρκετά αργά για ένα όνειρο ακόμη. Ποτέ δεν είμαστε αρκετά μεγάλοι για να διαβούμε ένα νέο μονοπάτι, για να βρούμε έναν διαφορετικό δρόμο ή για να διευρύνουμε μια στάλα τους ορίζοντες. Λίγη προσπάθεια, πολλή θέληση και άνθρωποι-στηρίγματα είναι τα μοναδικά απαραίτητα εφόδια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε.

Ελένη Φωτοπούλου - Άκης Παυλόπουλος: Γονείς για δεύτερη φορά