Μια μέρα μετά την παραδοχή της ότι είναι έγκυος από τον σύντροφο της Κόλιν Τζοστ, η Σκάρλετ Γιοχανσον , σήμερα έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Πριν καν προλάβει να παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Κόλιν Τζοστ αποκάλυψε πως υποδέχτηκαν κιόλας στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο κωμικός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσω μίας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Οκ οκ, ήρθε το μωρό μας. Το όνομά του είναι Κόσμο και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θα εκτιμούσαμε να τηρηθεί η ιδιωτικότητά μας».

Είναι το πρώτο παιδί για το ζευγάρι, ενώ η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει ακόμα μία 6χρονη κόρη με τον πρώην σύζυγό της, Ρομάν Ντοριάκ.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της έγινε γνωστή περίπου στις αρχές Ιουλίου, όταν μία πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στην Page Six: «Η Σκάρλετ είναι έγκυος, αλλά προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό. Διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ».

Επιπλέον, είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι παρόλο, που είχαν διοργανωθεί πολυάριθμες εκδηλώσεις για τη νέα της ταινία «Black Widow», η πρωταγωνίστρια δεν εμφανίστηκε σε καμία από αυτές.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από μόλις έναν χρόνο, τον Οκτώβριο του 2020, μετά από τρία χρόνια σχέσης.