Σημαντικές εξελίξεις συμβαίνουν στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Radar.gr μέσως μετά το Πάσχα, τα γραφεία των Ελεύθερων Πολιτών, θα ανοίξουν,  στην ευρύτερη περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μια κίνηση κομβική και σημαντική για την εδραίωση του νεοπαγούς κόμματος.

Εδώ τα τονίσουμε οτι ήμασταν οι πρώτοι που είχαμε βγάλει ως είδηση  την διαγράφη της Ραχήλ Μακρή και συγκεκριμένα απο την προηγούμενη παρασκευή

Αναφορικά με το πολύκροτο θέμα της διαγραφής της Ραχήλ Μακρή, μετά την κυνικότατη αναφορά της για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, ο Γιώργος Τράγκας τη διέγραψε άμεσα.  Σε συνεργάτες του δήλωσε ξεκάθαρα πως τέτοιες ακραίες και παράλογες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο κόμμα.

Όσον αφορά στην κομματική του υπόσταση και σύνθεση, ο δημοφιλής δημοσιογράφος, δήλωσε την ξεκάθαρη πρόθεσή του να είναι έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές. Οι χώροι του κέντρου και της δεξιάς είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του. Από εκεί επιθυμεί να εντάξει και νέα πολιτικά πρόσωπα στο κόμμα του, λέγοντας παράλληλα πως ακροδεξιές ιδεολογίες και όσοι τις ασπάζονται θα μείνουν εκτός των πλάνων του. Πληροφορίες μιλούν για την πιο πρόσφατη προσθήκη στους Ελεύθερους Ανθρώπους, αυτή του Νίκου Καραχάλιου. Στον κ. Καραχάλιο, πρώην στελέχους της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή, εμπιστεύτηκε το ρόλο του διευθυντή επικοινωνίας του κόμματος. 

Βρισκόμαστε, λοιπόν, σε αναμονή για τα τεκταινόμενα του νέου κόμμματος, κυρίως για τη σύνθεση και τα πρόσωπα που θα προσχωρήσουν…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr