Ο αρχηγός του νεοπαγούς κόμματος «Ελέυθεροι Άνθρωποι» διέγραψε την τελευταία προσθήκη του στο κόμμα. Ο λόγος για το Γιώργο Τράγκα που διέγραψε από το κόμμα του τη Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία ήταν η χυδαία ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή στο Facebook. Εκεί, το πρώην μέλος του κόμματος έγραφε τα εξής, αναφερόμενη στον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ..κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνιά».

 Ενώ αρχικά δεν αναφερόταν ξεκάθαρα σε κάποιον, μη κατονομάζοντας, γρήγορα φάνηκε το ποιον αφορούσε η δημοσίευση. Δεδομένου του ιστορικού της Μακρή με τον εκλιπόντα δημοσιογράφου και το ότι η δημοσίευση έγινε λίγες ώρες μετά το θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη, ήταν σαφές πως η δημοσίευση αναφερόταν σε εκείνον.

 

Ο Γιώργος Τράγκας είδε τα χυδαία δημοσιεύματα σήμερα το πρωί και ανέλαβε άμεσα δράση. Ζήτησε, μαινόμενος, να κατέβουν από την ιστοσελίδα του κόμματος τα δημοσιεύματα και οι φωτογραφίες που αφορούσαν το θέμα. Επιπλεόν, άμεσα διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr