Σοκάρει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού, το οποίο σήμερα είναι 15 χρονών.

Οι Αρχές προχώρησαν ήδη στη σύλληψη ενός 66χρονου πολύ γνωστού λυράρη, του Τάσου Ρεράκη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Αναζητούνται 29 χρήστες της σελίδας

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί. Συγκεκριμένα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας.

LYRARIS_33

Ο 66χρονος μάλιστα είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες. Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με τον ανήλικο.

Τα ραντεβού που έκλεινε ο λυράρης για τον ανήλικο

Ο λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει με το παιδί τρεις συναντήσεις με άνδρες. Ο ένας είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες και όπως έχει προκύψει από την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχει συναντηθεί με το παιδί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Πάντως, ο νοσοκομειακός γιατρός τέθηκε σε αργία και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία.

Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το Mega, έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές δέκα κινητά, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές ώστε να αποκαλύψουν και άλλα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

Πώς κέρδισε την εμπιστοσύνη του ανήλικου αγοριού ο 66χρονος

Ο 66χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου έβρισκε πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα