Ένα φρικιαστικό ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα η Εισαγγελία της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ στη Φλόριντα.

Το βίντεο δείχνει τον 13χρονο Ντέρεκ Ρόζα, λίγο πριν δολοφονήσει την ίδια του τη μητέρα, η οποία είχε γεννήσει πριν από 14 ημέρες ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που επίσης εμφανίζεται στα πλάνα, αφού η κούνια του ήταν δίπλα στο κρεβάτι της μητέρας του τη μοιραία νύχτα.

Το σοκαριστικό υλικό δημοσιεύουν αμερικανικά ΜΜΕ καταγράφηκε από το baby monitor.

Ειδικότερα στα πλάνα που καταγράφηκαν η Ιρίνα Γκασία εμφανίζεται στο κρεβάτι της αγκαλιά με το νεογέννητο κοριτσάκι της. Μόλις 40 λεπτά αργότερα, στις 23.00, η κάμερα του baby monitor κατέγραψε το δωμάτιο τον έφηβο Ντέρεκ Ρόζα να στέκεται απειλητικά από πάνω της ενώ αυτή έχει κοιμηθεί. Μισή ώρα αργότερα ο έφηβος θα καλούσε την Άμεση Δράση για να ομολογήσει την ειδεχθή πράξη του.

Ο σύζυγος της Γκαρσία και πατριός του Ρόζα, που εργάζεται σαν οδηγός φορτηγού, έλειπε στη δουλειά.

Φρίκη στη Φλόριντα: Την σκότωσε και έβγαλε selfie

Ανάμεσα στο υλικό που δημοσιεύτηκε στη New York Post, περιλαμβάνεται και μια σοκαριστική σέλφι που ο 13χρονος πιστεύεται ότι έστειλε σε φίλο του μετά το στυγερό έγκλημα.

Ο έφηβος ποζάρει ανέμελα με τη γλώσσα έξω, κάνοντας μια χειρονομία, ενώ στο χέρι του διακρίνεται μια κόκκινη ουσία που είναι πιθανόν το αίμα της μητέρας του.

Το αποδεικτικό υλικό περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες από το ένα μαχαίρι με ροζ λαβή που φαίνεται να είναι καλυμμένο με αίμα, και είναι πιθανώς το όπλο του εγκλήματος.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης του στην Άμεση Δράση τη βραδιά του φόνου, ο Ρόζα ομολόγησε τον φόνο της μητέρας του και το γεγονός ότι έστειλε στη συνέχεια μια φωτογραφία σε έναν φίλο. Ο 13χρονος, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αριστούχος στο σχολείο, φέρεται να είπε στην τηλεφωνήτρια ότι αρχικά σκόπευε να αυτοκτονήσει με ένα όπλο που βρισκόταν στο σπίτι αλλά τελικά διαπίστωσε ότι δεν ήθελε να το κάνει.

Πάντως, παρά το φρικτό έγκλημα για το οποίο κατηγορείται, ο 13χρονος έχει δίπλα του να τον στηρίζουν πολλά μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του που ζήτησε μιλώντας στις κάμερες να δοθεί «μια δεύτερη ευκαιρία» στον γιο του.

Διαβάστε ακόμη: