Ο Όμιλος Frigoglass ανακοίνωσε την επέκταση της Frigoserve, επιχειρηματικού κλάδου που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης απόδοσης εξοπλισμού (Asset Performance Services). Με έδρα τη Σουηδία, προστέθηκε ένα ακόμη κέντρο εξυπηρέτησης, και 18ο συνολικά, στο εκτεταμένο δίκτυο της Frigoserve.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Frigoglass, Serge Joris, χαρακτήρισε το νέο κέντρο εξυπηρέτησης «σημαντική προσθήκη στο αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών μας που ενισχύει την παρουσία και δράση του Ομίλου στη σκανδιναβική αγορά». «Πιστεύουμε πολύ στην πρόταση αξίας της Frigoserve και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει, και για αυτό επιδιώκουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις σχετικές μας υπηρεσίες. Τα εγκαίνια του νέου κέντρου Frigoserve στη Σουηδία εντάσσονται στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για το μετασχηματισμό του Ομίλου, τις οποίες υπηρετεί μίαολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας – επαγγελματικά ψυγεία, λύσεις συσκευασίας από γυαλί, υπηρεσίες Asset Performance, και οικιακές συσκευές» τόνισε.

Οι νέες εγκαταστάσεις της Frigoserve βρίσκονται στο Δήμο Nynäshamn της επαρχίας Στοκχόλμης. Έχουν στελεχωθεί με ειδικούς και τεχνικούς ώστε να υποστηρίζουν επιχειρήσεις ανά τη Σουηδία. Πρώτος πελάτης της Frigoserve στη Σουηδία είναι η Spendrups, η μεγαλύτερη ζυθοποιία και εταιρεία αναψυκτικών στη χώρα, καθώς και ο μεγαλύτερος διανομέας μπίρας, κρασιού, και αλκοολούχων ποτών.

Σχολιάζοντας το ρόλο που θα παίξει το νέο σουηδικό κέντρο εξυπηρέτησης στη συντήρηση επαγγελματικών ψυγείων και εξοπλισμού draft μπίρας της Spendrups, η Kristina Swebilius, Επικεφαλής Τεχνικός Ποτών και Αναψυκτικών, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Frigoserve και να εκμεταλλευθούμε τις ευκαιρίες που θα μας προσφέρει να ενισχύσουμε τη δράση μας. Με αυτή τη νέα συνεργασία αναμένουμε να αναβαθμίσουμε σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα τις δραστηριότητές μας σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ, αλλά και να αξιοποιήσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει -όπως η επισκευή εξοπλισμού και logisticsγια τα ψυγεία μας».

Η Frigoserve παρέχει υπηρεσίες ενιαίας εξυπηρέτησης (one-stop-shop)σε εταιρείες του κλάδου αναψυκτικών και ποτών, ζυθοποιίας, και HORECA (ξενοδοχεία, εστίαση, τροφοδοσία). Τοπλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Frigoserve περιλαμβάνει επιτόπια και απομακρυσμένη υποστήριξη, εγκαταστάσεις συσκευών και επισκευές, logistics, υπηρεσίες αποθήκευσης και διαχείριση ανταλλακτικών για ευρεία γκάμα εξοπλισμού – όπως ψυγεία, μηχανήματα αναψυκτικών, αυτόματους πωλητές, κ.ά.

Η Frigoserve διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας, εξυπηρετώντας πελάτες του Ομίλου Frigoglass ανά τον κόσμο και παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες μέσα από τα 18 κέντρα της σε Βουλγαρία, Γερμανία (που εξυπηρετεί τη Δυτική Ευρώπη), Ελβετία, Ελλάδα, Ινδία, Ινδονησία (που εξυπηρετεί την ΝΑ Ασία), Κένυα (που εξυπηρετεί την Ανατολική Αφρική), Κύπρο, Μαυροβούνιο, Νιγηρία (που εξυπηρετεί τη Δυτική Αφρική), Νορβηγία, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία και Σουηδία.

Διαβάστε ακόμη: