Την ενόχλησή του με τους δημοσιογράφους που εργάζονται τόσο στην τηλεόραση όσο και στα ειδησεογραφικά sites εξέφρασε ο Χρήστος Μάστορας.

Σε story που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Δευτέρας 30/9, ο δημοφιλής τραγουδιστής απευθύνεται στους followers του γράφοντας ότι «κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς “πατούν επί πτωμάτων”», προσθέτοντας ότι «στραγγίζουν τον χρόνο σου και γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας».

«Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στην ψυχή σου φίλε, γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια, μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Μάστορας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρόμικη. Και αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά…

Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς “πατούν επί πτωμάτων” – σαν στην ταινία “Nightcrawler” – για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ, είτε σε κάποιο site. Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας… Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά… Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση.

 

Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στην ψυχή σου φίλε, γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια, μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…», έγραψε αναλυτικά ο τραγουδιστής.

Τι είχε προηγηθεί

Του «ξεσπάσματος» του τραγουδιστή είχε προηγηθεί μια μάλλον αμήχανη συνάντησή του με δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, με εκείνους να τον προσεγγίζουν προκειμένου να του αποσπάσουν κάποια δήλωση για τη Μαρινέλλα και το τι συνέβη μεταξύ τους, και εκείνον να αρνείται να απαντήσει.

Μάλιστα, στο τέλος των δηλώσεών του ο τραγουδιστής ζήτησε «συγγνώμη» και από το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας «Ξέρω ότι έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε, αλλά βλέπετε», και δείχνοντας προς το μέρος των reporters.

 

«Δεν έχω να πω κάτι και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε, σας παρακαλώ, τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Παιδιά συγγνώμη, δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά… Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μη συνεχίσει αυτή η κουβέντα; Σας παρακαλώ. Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε», κατεγράφη να λέει, φανερά εκνευρισμένος, ο Χρήστος Μάστορας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star»

 

Διαβάστε ακόμη: