Στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, και την απέχθεια που είχε η ηθοποιός στο γήρας, αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν», και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με την πρώτη Ελληνίδα σταρ.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος τόνισε ότι η αείμνηστη ηθοποιός «δεν ήθελε να μεγαλώσει», ενώ υποστήριξε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη «έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων» προκειμένου να διατηρείται νέα.
Φώτης Μεταξόπουλος για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της 70 ετών

«Η Αλίκη δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της 70 ετών. Δεν ήθελε να μεγαλώσει και έκανε περίεργες ενέσεις με κύτταρα ζώων που τελικά της έκαναν κακό. Η Αλίκη ζούσε για τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Μεταξόπουλος, προσθέτοντας ότι δεν την επισκέφθηκε ενώ η ίδια ήταν στο νοσοκομείο, και λίγο πριν φύγει από τη ζωή, καθώς «Δεν πήγα, γιατί την έχω ζήσει τόσο πολύ και δεν ήθελα να την δω στην κατάσταση που ήταν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Μεταξόπουλος είχε αναφερθεί στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και σε παλαιότερη συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας, τότε, ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και τη Ρίκα Διαλυνά, στην ταινία «Διπλοπενιές».

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα είχε αναφέρει τότε ο σπουδαίος χορογράφος του θεάτρου και του κινηματογράφου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη φέρεται να είχε ζηλέψει ένα εντυπωσιακό μπλουζάκι που φορούσε η Ρίκα Διαλυνά σε μία σκηνή, με την ίδια, να παίρνει ωστόσο τη «ρεβάνς» από τη συνάδελφό της, με ένα φόρεμα.

Διαβάστε ακόμη: