Τρόμος στη λεωφόρο Αχαρνών 210 από τις απανωτές εκρήξεις που σημειώθηκαν σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου, λίγο νωρίτερα, με έναν σοβαρά εγκαυματία καθώς και έναν εγκλωβισμένο.

Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι στο ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Αχαρνών και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας εργαζόμενος στην επιχείρηση. Ο άτυχος άνδρας υπέστη βαρύτατα εγκαύματα από την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στην πολυκατοικία είχε εγκλωβιστεί ένα άτομο και συγκεκριμένα στον τέταρτο όροφο. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν με τροχό την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και να τον απεγκλωβίσουν με επιτυχία. Δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι ή άλλοι ελαφρύτερα ή βαρύτερα τραυματίες.

Εκρήξεις σημειώθηκαν σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου στη Λεωφόρο Αχαρνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν μικρής έκτασης εκρήξεις και στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Αυτή την ώρα έχει κλείσει ο δρόμος.

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αχαρνών λόγω της φωτιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγω της εκδηλώσεις φωτιάς η ΕΛΑΣ προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης έως την οδό Αγίου Μελετίου και στα δύο ρεύματα.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr καταστηματάρχης παραπλήσιας επιχείρησης, από τις εκρήξεις υπάρχει ένας τουλάχιστον τραυματίας, που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο κατάστημα:

«Σίγουρα υπάρχει ένας τραυματίας γιατί τον είδα κιόλας την ώρα που βγήκε από το κατάστημα πριν έρθει το ασθενοφόρο. Ήταν μέσα στο μαγαζί και πρέπει από το οστικό κύμα να τραυματίστηκε. Εγκαύματα έχει είναι σίγουρο. Μιλάμε από την ώρα που ξεκίνησαν οι εκρήξεις, έχουμε χάσει τον αριθμό πόσες έχουν ακουστεί, σίγουρα πάνω από είκοσι είναι. Η φωτιά βγήκε μέχρι έξω. Όλοι είναι τρομοκρατημένοι και είμαστε στο δρόμο. Δεν έχουμε εικόνα για τις καταστροφές γιατί οι πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν τις φλόγες γιατί από πάνω μένει κόσμος στην πολυκατοικία».

Διαβάστε ακόμη: