Η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για όσα σχολίασε για εκείνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την αντίδρασή της στην ανακοίνωση του νικητή στο J2US.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στην εκπομπή: «Είδατε ένα μονταρισμένο υλικό. Αν κανείς μπει στο προφίλ μου θα δει ολόκληρο το βίντεο. Δεν θέλω να δώσω έκταση στον αμειβόμενο τηλεοπτικό χρόνο του κυρίου Μικρούτσικου ή του καθενός που μπορεί να αμείβεται για να κάνει αυτή τη δουλειά. Σέβομαι κάθε άνθρωπο, κάθε δημοσιογράφο, σέβομαι τη γνώμη του, παρόλο που ο ίδιος δεν με σεβάστηκε, εγώ συνεχίζω κι εξακολουθώ να τον σέβομαι. Δεν θέλω, λοιπόν, να δώσω έκταση σε όλο αυτό. Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό. Η πρώτη λογική αντίδραση είναι να αγκαλιάσεις το ταίρι σου. Φίλησα πρώτα τον Πάνο, μετά τον Νίκο Κοκλώνη και μετά τον Λευτέρη, κάτι που δεν προβλήθηκε ποτέ».

Η Φωτεινή Δάρρα σε μια μακροσκελή ανάρτηση που δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες, τόνισε πως δεν βρίσκει κανένα κακό στο ότι έσκυψε στο μέρος του Πάνου Τριανταφύλλου και τον φίλησε, μόλις ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως νικητές είναι ο Λευτέρης Μητσόπουλος με τη Λόλα, αλλά ούτε και στο γεγονός πως πολλές φορές κατά τη διάρκεια του show ανέφερε το πόσο καλός μαθητής ήταν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της τραγουδίστριας

«Αν το να σκύβεις στο αμαξίδιο και να αγκαλιάζεις το ζευγάρι σου που μόλις… έχασε… είναι μεμπτό, τότε κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία μας. Το ότι ο Πάνος ήταν ο καλύτερος μαθητής γιατί σας ενόχλησε @andreasmikroutsikos ? Πόση εμπάθεια πια? Εσείς δεν θα τον αγκαλιάζατε? Όταν συναντηθήκαμε έπιανε για πρώτη φορά το μικρόφωνο, δεν είχε φορέσει ποτέ ξανά ακουστικά στη ζωή του.

Ζητούσε τη συμβουλή μου και του την έδινα με χαρά. Αυτός ήταν ο ρόλος των coaches. Να σταθούμε στο πλευρό των διαγωνιζομένων. Γι’αυτό και όταν πήραμε τα πρώτα δεκάρια είπα δημόσια ότι του ανήκουν! Αυτή τη στάση κράτησα μέχρι τέλους. Ναι ήταν ο καλύτερος μαθητής, ο πιο ταλαντούχος, το καλύτερο παιδί και ένας μελλοντικός πολύ καλός επαγγελματίας τραγουδιστής! Εγώ θα τον βοηθήσω όσο μπορώ γιατί τον πιστεύω.

Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει. Η πιθανή προέκταση του αξιώματος είναι, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά. Η υποταγή ή ο εθισμός σε μια τέτοια συνύπαρξη, η συνδιαλλαγή, δεν προκαλεί τον κίνδυνο της αφομοίωσης ή της λήθης, του πώς πρέπει, του πώς οφείλουμε να σκεφτόμαστε, να πράττουμε και να μιλάμε;

“Αναμφισβήτητα αρχίσαμε να το ανεχόμαστε. Και η ανοχή, πολλαπλασιάζει τα ζώα στη δημόσια ζωή, τα ισχυροποιεί και τα βοηθά να συνθέσουν με ακρίβεια τη μορφή του τέρατος που προΐσταται, ελέγχει και μας κυβερνά. Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Όταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε… γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε”, Μάνος Χατζιδάκις»  έγραψε η Φωτεινή Δάρρα.

Διαβάστε ακόμη: