search

MEDIA

Φως στο Τούνελ: Τηλεφώνημα για βόμβα – Η επική απάντηση της Νικολούλης

Οι συνεργάτες της εκπομπής ενημέρωσαν τη δημοσιογράφο για ένα απειλητικό μήνυμα που έλεγε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο.

Φως στο Τούνελ: Τηλεφώνημα για βόμβα - Η επική απάντηση της Νικολούλης

Το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δέχθηκε προειδοποιητικό μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας. Οι συνεργάτες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ενημέρωσαν τη δημοσιογράφο για ένα απειλητικό μήνυμα που έλεγε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο. Η Αγγελική Νικολούλη αντιμετώπισε το θέμα με τον δικό της τρόπο…

«Παλαιότερα όταν ήμουν στο Alter, είχαν πει ότι έχουν βάλει βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι κι εγώ έμεινα μόνη με μία κάμερα και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη. Είχα χρόνια να ακούσω τέτοιο πράγμα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ, αγαπητέ μου, που δε μπαίνει ούτε κουνούπι. Κι εσύ μου λες για βόμβα; Καλά κρασιά. Σε σένα θα σκάσει απ’ ό,τι βλέπω», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια έκλεισε το θέμα σχολιάζοντας: «Με τέτοιους τρόπους θα μας σταματήσουν από μία έρευνα; Λες και κωλώνουμε τώρα εμείς για μία βόμβα».

https://www.youtube.com/watch?v=uzsltd2D9cQ&ab_channel=%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE%CE%94%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7

Διαβάστε ακόμη: