Φαίνεται κάτι πολύ παραπάνω από απλή φήμη, πλέον! Ο Λιούις Χάμιλτον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ferrari για το 2025 και μετά!

Λέγεται πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ήδη σε καλό δρόμο, η συμφωνία έχει σχεδόν κλείσει και ο Βρετανός επτάκις πρωταθλητής θα βάλει την υπογραφή του σε ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα του Μαρανέλο, μέσα στην εβδομάδα!

Αν το deal ολοκληρωθεί, θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όλων τον εποχών στη Formula 1.

Έτσι εξηγείται η στάση απέναντι στον Σάινθ

Ο Χάμιλτον αποτελεί από το 2007 και μετά τον μεγαλύτερο αντίπαλο της Scuderia, είτε ως πιλότος της Mercedes, είτε ως πιλότος της McLaren. Ανέκαθεν ακούγονταν φήμες για συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά ποτέ δεν είχε ολοκληρωθεί οτιδήποτε.

Αν το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, τότε σίγουρα βγάζει νόημα και η αλλαγή στάσης της Ferrari απέναντι στον Σάινθ. Οι δύο πλευρές είχαν σχεδόν συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο πριν μήνες, όμως το τελευταίο διάστημα δεν τα βρίσκουν. Οι Ιταλοί προσφέρουν λιγότερα χρήματα από όσα ζητάει ο Ισπανός αλλά και μονοετή επέκταση. Κάτι που επίσης δεν θέλει ο Σάινθ.

Διαβάστε ακόμη: