search

CAR

Ford Ranger Platinum: Περισσότερη πολυτέλεια και κομψότητα

Ιεραρχικά τοποθετείται πάνω από την έκδοση Wildtrak, η οποία αντιπροσωπεύει πάνω από το 60% στις πωλήσεις του Ranger στην Ευρώπη

Ford Ranger Platinum: Περισσότερη πολυτέλεια και κομψότητα

Κομψότητα και πολυτέλεια είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της νέας Platinum έκδοσης που δημιούργησε η Ford Pro για το Ranger.

Ιεραρχικά τοποθετείται πάνω από την έκδοση Wildtrak, η οποία αντιπροσωπεύει πάνω από το 60% στις πωλήσεις του Ranger στην Ευρώπη. H όψη του ξεχωρίζει με τη νέα μάσκα από σατινέ χρώμιο, στην κορυφή της οποίας αναγράφεται η ονομασία της έκδοσης Platinum, όπως στην πόρτα στης καρότσας και χαμηλά στις θύρες. Παρατηρήστε επίσης τα χαρακτηριστικά matrixLed φώτα ημέρας σχήματος «C», τις δίχρωμες 20αρες ζάντες, τις στάνταρ ράγες οροφής που αυξάνουν την πρακτικότητα και τα φιμέ κρύσταλλα.

Στο αποκλειστικά διπλοκάμπινο Ranger Platinum τα καθίσματα έχουν δερμάτινη επένδυση, ενώ τα μπροστινά είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα –10 κατευθύνσεων– με λειτουργία θέρμανσης και κλιματισμού. Την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό κάνει πιο ζεστή η διακοσμητική επένδυση από σκούρο ξύλο σφενδάμου και ο κρυφός φωτισμός. Υπάρχουν δύο οθόνες, αμφότερες 12 ιντσών, μια για το ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια αφής κάθετα τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα πολυμέσων SYNC 4. Στο στάνταρ εξοπλισμό ανήκει επίσης το ισχυρό ηχοσύστημα της B&O με οκτώ ηχεία και η επιφάνεια για ασύρματη φόρτιση του smartphone.

Κάτω από το εμπρός καπό του νέου RangerPlatinum βρίσκεται ο V6 υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 3.0 λίτρων, ο οποίος παράγει 240 ίππους και 600 Νm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης. Με ωφέλιμο φορτίο πάνω από 1 τόνο και ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών το νέο Ranger Platinum θα ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Το βιβλίο παραγγελιών για το νέο Ranger Platinum έχει ήδη ανοίξει στην Ευρώπη, ενώ η Ford Pro θα ξεκινήσει την παραγωγή του τον Μάρτιο του 2023. Οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη της ερχόμενης άνοιξης.

Διαβάστε ακόμη: