Σοκάρει υπόθεση που έρχεται από τη Φλόριντα των ΗΠΑ με 24χρονη να έχει δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο διαδίκτυο για να παρασύρει και να κακοποιεί ανηλίκους.

Η Alyssa Ann Zinger είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο και σε βάρος της είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, αλλά εντός της εβδομάδας τέθηκε και πάλι υπό κράτηση καθώς εμφανίστηκαν άλλα τέσσερα θύματά της.

Η 24χρονη είχε φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ στο οποίο παρουσιαζόταν ως μαθήτρια, που διδάσκεται στο σπίτι, και προτιμούσε να συνομιλεί κυρίως με μαθητές 12-14 ετών από το τοπικό της Γυμνάσιο.

Κατηγορείται ότι έχει προβεί σε τουλάχιστον 30 σεξουαλικές πράξεις με τουλάχιστον έναν μαθητή αυτής της ηλικίας, ενώ έστελνε και βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλους ανηλίκους.

Η αστυνομία πιστεύει πως τα θύματά της είναι πολλαπλάσια και συνεχίζει την έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο ήδη βαρύ κατηγορητήριό της, όπου συμπεριλαμβάνονται πολλές υποθέσεις ασέλγειας, προστέθηκαν και κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή παιδικής πορνογραφίας και σεξουαλική παρενόχληση. 

Ένα από τα θύματά της σημείωσε πως είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή πολλές φορές, ενώ του έστελνε και διάφορα βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.