Την ώρα που ο Όμιλος Στασινόπουλου (Βιοχάλκο) μεθοδεύει την εισαγωγή της Noval properties στο Χρηματιστήριο, ταυτοχρόνως φέρεται να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την Cenergy, όπου ήδη ακούγεται στην αγορά ότι θα προβεί είτε σε placement, είτε σε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου!

Σημειώνεται ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα γράφτηκε και συζητήθηκε το ενδεχόμενο εξαγοράς – συγχώνευσης ή ανταλλαγής μετοχών με πανίσχυρη εταιρία του κλάδου με έδρα την Δανία, όπου οι δύο πλευρές δεν ολοκλήρωσαν (ακόμη;) τη συμφωνία λόγω διαφωνιών στα ποσοστά! Οπότε η επικείμενη συμφωνία παραμένει εκκρεμής και υπό αίρεση!

Ωστόσο κατά τις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρεύσει πληροφορίες, από πολύ καλές πηγές, ότι ο όμιλος Στασινόπουλου βρίσκεται σε συζητήσεις με πολύ μεγάλο εισηγμένο όμιλο στο Χρηματιστήριο, για την Cenergy, γεγονός που αν επιβεβαιωθεί και ολοκληρωθεί θα αποτελέσει και ένα μεγάλο μπαμ στην αγορά που θα πυροδοτήσει εξελίξεις!

Φημολογείται ότι, ο μεγάλος εισηγμένος όμιλος με τον οποίο ο όμιλος Στασινόπουλου βρίσκεται σε συζητήσεις, κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε και πάλι επιδείξει ανεπίσημο ενδιαφέρον για την Cenergy, και μάλιστα κατά τις ίδιες πηγές είχε διενεργήσει αυτόνομα ένα άτυπο due diligence για να έχει πλήρη εικόνα των δεδομένων και των μεγεθών της!

Διαβάστε ακόμη: