Ένα αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φιλοθέη.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη όταν μια ομάδα περίπου 10 ατόμων φέρεται να έστησε ενέδρα στους επιβάτες ενός οχήματος στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον τέσσερα άτομα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 20χρονου.

Φιλοθέη: Αφού ρώτησαν τα θύματα τι ομάδα είναι, άρχισαν να προκαλούν ζημιές

Οι δράστες της επίθεσης περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και αφού ρώτησαν τα θύματα τι ομάδα είναι, άρχισαν να προκαλούν ζημιές στο όχημα και αφού με τη βία κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Στην προσπάθεια του να διαφύγει ένας εξ αυτών πήδηξε από τοιχίο ύψους δύο μ., με συνέπεια τον τραυματισμό του.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο επί της οδού Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου, όπως και η Πυροσβεστική που χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό άτομο που είχε εγκλωβιστεί στο σημείο που είχε πέσει.

Μετά από έρευνες εντοπίστηκε στη Λ. Κηφισίας το όχημα των φερόμενων ως δραστών και οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι οι επιβαίνοντες είχαν σχέση με το περιστατικό. Δύο από τους επιβαίνοντες έχουν οδηγηθεί στο τμήμα αθλητικής βίας. Ο 20χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Διαβάστε ακόμη: