Η ώρα για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του περασμένου έτους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, πλησιάζει. Μέσα από μία λίστα δεκατεσσάρων υποψηφίων, πραγματοποιήθηκε το πρώτο… ξεκαθάρισμα και έμειναν οι τρεις υποψήφιοι για τον «θρόνο», με τους Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά να αποτελούν τους παίκτες που θα διεκδικήσουν το σπουδαίο βραβείο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 27η Φεβρουαρίου.

Ο Λιονέλ Μέσι, με την «αύρα» της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως βασικό στέλεχος της εθνικής Αργεντινής, θα «κυνηγήσει» το δεύτερο τρόπαιο “The Best” από την FIFA μετά το 2019, ενώ, οι Γάλλοι επιθετικοί, Κιλιάν Εμπαπέ και Καρίμ Μπενζεμά θα διεκδικήσουν το πρώτο τους βραβείο.

Μεγάλο φαβορί είναι ο Μέσι, με τον Μπενζεμά να έχει την επιθυμία να προσθέσει ακόμη ένα μεγάλο ατομικό βραβείο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ύστερα από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και του βραβείου του καλύτερου παίκτη της περασμένης σεζόν από την UEFA. Τέλος, ο «αστέρας» της Παρί Σεν Ζερμέν προέρχεται από ένα εκπληκτικό Μουντιάλ, όπου «άγγιξε» το δεύτερο τρόπαιο της καριέρας του και ονειρεύεται την «παρθενική» του σπουδαία διάκριση, ευρισκόμενος –για πρώτη φορά– στη συγκεκριμένη τελική λίστα.

Διαβάστε ακόμη: