Η ιταλική εταιρία δεν εγκρίνει τι κάνει ο Καναδός superstar στα αυτοκίνητά της.

Οι ιθύνοντες της Scuderia έχουν βαρεθεί τη συμπεριφορά του τραγουδιστή με τα αυτοκίνητά της και αποφάσισε να του απαγορεύσει να αγοράζει (από αυτήν και τους επίσημους αντιπροσώπους της) τα αυτοκίνητά της.

Ο Bieber είχε μία Ferrari 458 ως μέρος της συλλογής αυτοκινήτων του το 2015, η οποία είχε… υποφέρει στα χέρια του.

Αρχικά, της είχε προσθέσει φαρδύ body kit και μετά της άλλαξε χρώμα με μεμβράνη (και τα δύο τα απαγορεύουν οι Ιταλοί). Μετά ο Καναδός star παρατούσε το αυτοκίνητο για εβδομάδες στο L.A (ξεχνούσε πού πάρκαρε, όπως έλεγε ο ίδιος) και τέλος δάνειζε την 458 σε φίλους του, οι οποίοι είχαν συλληφθεί να οδηγούν μεθυσμένοι ή και υπό την επήρεια ουσιών.

Από την πρώτη στιγμή η Ferrari έδειξε στον 28χρονο πως όλα αυτή την ενοχλούν, αλλά εκείνος έδειξε να μη δίνει σημασία και στο τέλος έβγαλε την 458 σε δημοπρασία.

Αυτό το τελευταίο περιστατικό… ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για την Ferrari, η οποία τον απόκλεισε διαπαντός από το Maranello και τις επίσημες αντιπροσωπείες της στις ΗΠΑ.

Αυτό σημαίνει πως ο Bieber, σύμφωνα με το newsauto, μπορεί να αγοράσει μόνο μεταχειρισμένες Ferrari ή θα επενδύει τα χρήματά του αγοράζοντας Lamborghini και McLaren.