Το τηλεοπτικό κοινό έχει δείξει τη συμπάθεια του στον Τίτο Λαχανά, για αυτό και τον «έσωσε» το βράδυ του 10ου Fame Story Live που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Λίγη ώρα μετά, η κάμερα του star.gr κι η Κατερίνα Καραγιάννη βρέθηκαν στα παρασκήνια και μίλησαν μαζί του. «Μου βγήκαν όλα όσα είπα με τους καθηγητές μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος», είπε για την εμφάνισή του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που του έδωσε ασυλία. «Ευχαριστώ πάρα πολύ, σας αγαπώ, ήμουν σε σοκ, ούτε ευχαριστώ δεν είπα», είπε ο σπουδαστής.

«Μέχρι τώρα είναι απίστευτη εμπειρία. Εγώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω και που είμαι μέσα στο σπίτι, στο Fame Story, με τέτοια σκηνή, τέτοια φώτα, τους καθηγητές, τους κριτές… για εμένα είναι ήδη όνειρο αυτό εδώ! Πρέπει να το ζήσει κανείς για να το καταλάβει. Δεν μπορείς να το καταλάβεις», είπε ο επίδοξος τραγουδιστής για την εμπειρία του στη μουσική Ακαδημία.

Ο Τίτος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη Megan, αλλά κι αν του λείπει μετά την αποχώρησή της. «Είναι δύσκολα στο σπίτι χωρίς τη Megan, γιατί ήμασταν πολύ κοντά. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Θεωρώ ότι θα κάνει πολλά πράγματα εκτός Fame Story, κι είναι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη: