Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε θριαμβευτικά στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας συντρίβοντας 4-1 τη Φούλαμ, η οποία έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 4’ και το πλήρωσε με τεσσάρα!

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα «ξύπνησε» μετά το σε βάρος της σκορ και κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «πολίτες» ο Ριγιάντ Μαχρέζ με δύο γκολ και μια ασίστ. Γκουντογκάν και Στόουνς τα άλλα δύο τέρματα, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε ο Φάμπιο Καρβάλιο.

Νικηφόρα  πρεμιέρα του Λάμπαρντ

Με το δεξί ξεκίνησε η εποχή Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να επικρατούν με 4-1 της Μπρέντφορντ και να συνεχίζουν στο Κύπελλο.  Ο Γέρι Μίνα ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ της νέας σελίδας, έστω κι αν για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ατυχία συμπαίκτη του, αφού ο Μπεν Γκόντφρεϊ αντικαταστάθηκε στο 14′ λόγω τραυματισμού. Ο Ρισάρλιζον άνοιξε με γκολ το 2ο ημίχρονο και μπορεί ο Ιβάν Τόνεϊ να μείωσε λίγο αργότερα, ο Μέισον Χόλγκεϊτ ανέκτησε τη διαφορά δύο τερμάτων στο 62′ και ο Άντρος Τάουνσεντ έβαλε το λιθαράκι του στο τέλος.

Η Νόριτς απέκλεισε τη Γουλβς

Mε τον Ζοσέ Σα να μένει εκτός για τις απαραίτητες ανάσες η Γούλβς ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη οι οποίοι παρακολούθησαν το ματς από τον πάγκο. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Κένιν Μακλίν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Ντάνιελ Ποντένσε για τους «Λύκους» έχοντας θετική παρουσία, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των «32»:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίντλεσμπρο 7-8 στα πέναλτι (1-1 στα 120′)

Κιντερμίνστερ-Γουέστ Χαμ 1-2 στην παράταση (1-1 στα 90′)

Τσέλσι-Πλίμουθ 2-1 στην παράταση (1-1 στα 90′)

Κρίσταλ Πάλας-Χάρτλπουλ 2-0

Χάντερσφιλντ-Μπάρνσλεϊ 1-0

Πιτέρμπορο-ΚΠΡ 2-0

Σαουθάμπτον-Κόβεντρι 1-1

Έβερτον-Μπρέντφορντ 4-1

Στόουκ-Γουίγκαν 2-0

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 4-1

Γουλβς-Νόριτς 0-1

Γουλβς – Νόριτς 0-1

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ 4-1