Μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών πολλά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ αποφάσισαν να χωρίσουν με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές να δίνουν πληροφορίες για τις εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή.

Μετά το καλοκαίρι, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που χώρισαν ξαφνιάζοντας πολλούς με την απόφασή τους. Ας δούμε ποια είναι:

Tα 6 ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά το καλοκαίρι

Εύα Αντωνόπουλου – Παναγιώτης Αρκουμανέας

H Εύα Αντωνοπούλου και o Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να χωρίσουν, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Χρύσλα Γεωργακοπούλου που βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα». Το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος, η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα, καθώς έκριναν ότι η σχέση τους έχει κάνει τον κύκλο της και ο χωρισμός έγινε «αγαπημένα». Η αλλαγή στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του ειδήσεων του Open συνέπεσε με την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Σημειώνεται ότι η Εύα Αντωνοπούλου και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη το 2013.

Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η κατά 27 χρόνια μικρότερη σύντροφός του, Βασιλική Μακρή αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time ο ηθοποιός και η νεαρή χορεύτρια έχουν χωρίσει καθώς οι δυο τους αναζητούσαν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της Βασιλικής Μακρή, η σχέση τους έκανε τον κύκλο της.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, έγινε γνωστή η είδηση πως ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι και πάλι ερωτευμένος κι ευτυχισμένος με τη Βασιλική Μακρή. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο αδελφός του Αποστόλη Τότσικα, Θανάσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Όπως είπε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Πρίφτης η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης χώρισαν και δεν συγκατοικούν πλέον.

Το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις. Πριν από λίγες ημέρες συναντήθηκαν στην παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην». Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο αδελφός του σκηνοθέτη, Αποστόλης Τότσικας.

Πάνος Βλάχος – Νατάσα Εξηνταβελώνη

Μετά από έναν χρόνο σχέσης, ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life». Το άλλοτε ζευγάρι προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή τη σχέση του αποφεύγοντας δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Πέτρος Πυλαρινός – Βάλια Χατζηθεοδώρου

Ο τραγουδιστής Πέτρος Πυλαρινός και η παρουσιάστρια Βάλια Χατζηθεοδώρου μετά από 3.5 χρόνια σχέσης δεν είναι πλέον ζευγάρι. Την είδηση του χωρισμού τους αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στον «αέρα» του «Πρωινό ΣουΣου», με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στην εκπομπή, στις οποίες, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια έκανε κάποιες αναφορές στον Πέτρο Πυλαρινό εξηγώντας πως δεν είναι στα σχέδιά τους η επισημοποίηση της σχέσης τους.

«Δεν είναι μαζί τα παιδιά μετά από κάποια χρόνια κοινής ζωής, έμεναν και κάτω από την ίδια στέγη. Πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Δεν μένουν πλέον μαζί. Είναι οριστικό. Υπήρξε μία φθορά. Έχουν χωρίσει σίγουρα έναν μήνα», είπε ο δημοσιογράφος, εξηγώντας πως ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε σε καλό κλίμα.

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη ήταν ζευγάρι για δυο χρόνια, όμως αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από τέσσερις μήνες.

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τik Tok.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γάια Μερκούρη συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media, ενώ δεν έχουν σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσίευαν συχνά στα social media φωτογραφίες τους από ταξίδια, βόλτες στην πόλη αλλά και τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Άνδρο.

Διαβάστε ακόμη: