Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απολαμβάνει το καλοκαίρι της και μαζί της το ευχαριστιούνται και οι χιλιάδες ακόλουθοί της γιατί τους ταξιδεύει σε όλα αυτά τα μέρη που πηγαίνει.

Η πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, «έβαλε φωτιές» στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύουν οι celebrities και δεν είναι άλλο από το Instagram, με την ίδια να ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό μπροστά από έναν καθρέφτη και πολλοί, επώνυμοι και μη, έσπευσαν να πατήσουν likes και να αφήσουν τα comments τους στην ανάρτηση που μέσα σε μια ημέρα- και λιγότερο- συγκέντρωσε κοντά στα 42 χιλιάδες likes.

Από τους φανατικούς θαυμαστές της είναι ο σύντροφός της

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει φωτογραφία της με μαγιό. Η ίδια λατρεύει το καλοκαίρι και φροντίζει κάθε χρόνο να περνάει χρόνο με δικούς της ανθρώπους όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Όλγα Φαρμάκη και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Εξάλλου, από τους φανατικούς θαυμαστές της είναι ο σύντροφός της για τον οποίο σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλο πριν από αρκετό καιρό, στο «The 2Night Show» είχε αναφερθεί. Ειδικότερα, σχετικά με το ενδεχόμενο του γάμου είχε πει πως είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να κάνουν ένα τέτοιο βήμα, παρότι είναι πολύ ερωτευμένοι.

«Έφτασα στην άλλη άκρη του κόσμου για να βρω το άλλο μου μισό. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Κάναμε παρέα στο Survivor, αλλά μετά το παιχνίδι τα φτιάξαμε. Δεν μας είχε δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι το ερωτικό», είχε σχολιάσει η δημοσιογράφος, ενώ στη συνέχεια είχε προσθέσει πως για να τον αφήσει να πάει στο Survivor All Star θα πρέπει να έχει μείνει έγκυος.

Τον περασμένο Δεκέμβριο πάντως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε πει πως… ντύθηκε γαμπρός, με χιουμοριστική διάθεση στην ερώτηση του συναδέλφου και φίλου του, Παύλου Σταματόπουλου: «Το concept ποιο είναι;». Μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε ρωτηθεί μετά τον τελικό του J2US αν πρόκειται όντως να παντρευτούν με τον σύντροφό της με την ίδια να απαντά σύμφωνα με όσα είδαμε στο Happy Day: «Από το στόμα του και στου Θεού το αυτί».