Για «ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη» και μια «σαφή αποδοκιμασία των πολιτικών του» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τo exit poll που ανακοινώθηκε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής 9/6, αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες των ευρωεκλογών.

Όπως υποστηρίζουν, «ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μέχρι πρότινος προέβλεπαν την κατάρρευσή του» και τονίζοντας πως «είναι σαφές ότι είναι πλέον στο χέρι του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου».

afiksi-kasselaki-es__1_
afiksi-kasselaki-es__4_
afiksi-kasselaki-es__3_
afiksi-kasselaki-es__2_
kasselakis_koumoundourou___3_
kasselakis_koumoundourou___2_

Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη, σχολιάζοντας ότι «είναι σαφές πως δεν επιβραβεύτηκε η τακτική του για μόνομέτωπη στόχευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη».

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε λίγο πριν τις 19.30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μαζί με τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπεθ και τη σκυλίτσα τους, Φάρλει και πήγε το σκυλί στην απογευματινή του βόλτα, γύρω από τα γραφεία του κόμματος. Κατόπιν ανέβηκε στα γραφεία χωρίς να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε ακόμη