Ανάσταση στο σπίτι της στις Βρυξέλλες έκανε η Εύα Καϊλή, μετά την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι από τις φυλακές του Χάρεν όπου κρατείτο για συμμετοχή της στο σκάνδαλο διαφθοράς που κλόνισε το Ευρωκοινοβούλιο, το Qatar Gate.

Μετά από 4 μήνες στη φυλακή, η Ελληνίδα πολιτικός έσφιξε και πάλι την κόρη της στην αγκαλιά της.

Μπορεί να μην της επιτρέπεται να βγει από το διαμέρισμά της, παρά μόνο με απόφαση εισαγγελέα, ωστόσο το αίτημά της έγινε δεκτό. Άκουσε πυροτεχνήματα της Ανάστασης κρατώντας την κόρη της από το χέρι. Αλλώστε η κόρη της, είναι εκείνη που όπως έχει πει, της έδινε δύναμη να αντέξει μέσα στο κελί των φυλακών.

Εύα Καϊλή: Η νέα καθημερινότητά της

«Οι μέρες για την Εύα Καϊλή κυλούν οικογενειακά, παιχνίδια με την κορούλα της και προσπάθεια επαναπροσαρμογής στη νέα καθημερινότητα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της», λέει ο Έλληνας δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της στη νέα της καθημερινότητα, αφού τίποτα πλέον δεν είναι όπως πριν, μία προσαρμογή που δεν είναι εύκολη.

«Η άδικη προσωρινή κράτηση, άφησε πληγές», σημειώνει ο δικηγόρος της.

Εύα Καϊλή: Η σχέση της με τον σύζυγό της

Η ευρωβουλευτής δεν μένει μαζί με τον σύζυγό της και επίσης κατηγορούμενο για το σκάνδαλο, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Mega, άτομα του περιβάλλοντός του υποστηρίζουν ότι η σχέση τους είναι καλή, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν έρθει σε ρήξη εξαιτίας της εμπλοκής του στο Qatar Gate.

Η ίδια αρνήθηκε να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές Αρχές εμμένοντας στην αθωότητά της, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της όχι θύμα αλλά τρόπαιο.

Ο χρόνος που κυλά πλέον προς την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι ο χρόνος που η Εύα Καϊλή πρέπει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να πείσει τις βελγικές Αρχές για την αθωότητά της. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει η ίδια, θα επιστρέψει στην Ελλάδα μόνο αν αθωωθεί.

Διαβάστε ακόμη: