Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης και ερμήνευσε ξανά το τραγούδι που της χάρισε την πρώτη θέση το 2005, το «My Number One».

Η Έλενα Παπαρίζου με την παρουσία της στον Β’ ημιτελικό εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά τους πάντες, φορώντας μία ολόσωμη μπλε φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες, του σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. Η τραγουδίστρια ενθουσίασε το κοινό του σταδίου στο Μάλμε στης Σουηδίας, ξεσηκώνοντας το με το διαχρονικό «My Number One» και χορεύοντας υπό τους ήχους της λύρας.

Το «My Number One» σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και Χρήστου Δάντη, έδωσε στην Ελλάδα την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2005 και η Έλενα Παπαρίζου είναι η πρώτη φορά που το ερμηνεύει μετά την εμφάνισή της το 2006 στην Αθήνα, ένα χρόνο μετά τη νίκη της.

Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί ξανά στο πλαίσιο του διαγωνισμού, κατά τη διάρκεια ενός επετειακού video με τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις στην ιστορία του μουσικού θεσμού. Όμως, αυτή είναι η πρώτη φορά που το ερμήνευσε ξανά ζωντανά και μάλιστα στη γενέτειρά της, τη Σουηδία.

Eurovision 2024: Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για την Έλενα Παπαρίζου

Τέλος σημειώνεται πως το βράδυ της Τρίτης στον Α’ ημιτελικό, έκανε την εμφάνισή της και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία «άνοιξε» τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και αποθεώθηκε από το κοινό αλλά και το BBC.

Διαβάστε ακόμη: