O Ελβετός, Σάντρο Σάρερ, θα είναι ο διαιτητής που όρισε η UEFA στον αγώνα ΑΕΚ-Μπράιτον την Πέμπτη στην «OPAP Arena», για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 35χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπεκίμ Τσοκάι και Γιόνας Ερνι, 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιοχάνες φον Μάντατς και στο VAR ο Λούκας Φάντριχ.

Στο μεταξύ ο Σλοβάκος, Ιβάν Κρούζλιακ, ορίστηκε από την UEFA για την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός, που θα γίνει την Πέμπτη στην Ισπανία για το Europa League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Πόζορ και Ανταμ Γιέκελ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Πέτερ Κράλοβιτς. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερ.

Στην αναμέτρηση, πάντα για τους ομίλους του Europa League, του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία ορίστηκε ο Βόσνιος, Ιρφάν Πελίτο, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπέγιο, 4ος διαιτητής θα είναι ο Μίλος Γκίγκοβιτς και στο VAR ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ.

Τέλος στο ματς της Φρανκφούρτης, την Πέμπτη, μεταξύ της Αϊντραχτ και του ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ορίστηκε ο Πολωνός διαιτητής, Νταμιάν Σίλβερτζακ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπάρτος Χέινιγκ και Ανταμ Καράσεβιτς, 4ος θα είναι ο Πάβελ Μάλετς και στο VAR ο Μπάρτος Φρανκόσφκι.

Διαβάστε ακόμη: