Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια του Μπράντλεϊ Κούπερ για γάμο με την Τζίτζι Χαντίντ, όπως αποκαλύπτουν πηγές της Daily Mail.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίντ απολαμβάνουν τη σχέση τους από τότε που πρωτοσυναντήθηκαν στα τέλη του περασμένου έτους, και φαίνεται ότι ο ηθοποιός θέλει να εδραιώσει το κοινό τους μέλλον.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις εννέα μήνες, ο ερωτευμένος ηθοποιός, 49 ετών, είναι έτοιμος να πάει το ειδύλλιό τους στο επόμενο επίπεδο, καθώς πηγές υποστηρίζουν ότι είναι «αποφασισμένος» να παντρευτεί το μοντέλο, που είναι 20 χρόνια νεότερή του.

Daily Mail: Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζίτζι Χαντίντ εξετάζουν να κάνουν παιδιά

Το ζευγάρι, που έχουν και οι δύο από μία κόρη ο καθένας, φέρεται επίσης να έχει συζητήσει για την απόκτηση παιδιών.

«Ο Μπράντλεϊ έχει ήδη αποφασίσει ότι θα ζητήσει από την Τζίτζι να τον παντρευτεί», δήλωσε στην DailyMail.com μια πηγή. «Αυτό δεν αποτελεί καν ζήτημα. Συζήτησαν για την οικογένεια και τον γάμο από νωρίς στη σχέση τους», πρόσθεσε.

«Είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και στα σχέδιά τους εδώ και καιρό και τώρα το θέμα είναι το πότε…» συνεχίζει η πηγή, και συμπληρώνει: «Ο Μπράντλεϊ έχει μόνο μερικά πρότζεκτ αυτή τη στιγμή στην παραγωγή, αλλά δεν έχει προγραμματίσει τίποτα μετά από αυτό. Θέλει να πάρει λίγο χρόνο για να επικεντρωθεί σε αυτό και να δώσει στην Τζίτζι την προσοχή και την αγάπη που της αξίζει».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ήδη «την ευλογία της οικογένειας, των φίλων της, ακόμη και της κόρης της».

Διαβάστε ακόμη: