Πριν λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει τον Ben Affleck να κοιτάζει μονόπετρα. Σήμερα η Jennifer Lopez δηλώνει έτοιμη για γάμο. Μήπως θέλουν κάτι να μας πουν;

Το ζευγάρι, που μονοπωλεί τα φώτα της δημοσιότητας μετά την επανασύνδεσή του, πέρασε σχεδόν όλο το καλοκαίρι μαζί και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Έπειτα από τις φήμες που τους ήθελαν να ετοιμάζονται να συζήσουν η pop star αποκάλυψε, πρόσφατα, πως δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου.

Σε σχετική ερώτηση του Today, απάντησε: «100%. Είμαι ρομαντική. Πάντα ήμουν. Έχω παντρευτεί μερικές φορές. Ακόμα πιστεύω στην ευτυχία για πάντα, σίγουρα».

Ακούστε τις δηλώσεις της παρακάτω:

Η Jennifer Lopez έχει παντρευτεί τρεις φορές.  Tην πρώτη με τον ηθοποιό Ojani Noa το 1997, τη δεύτερη με τον Cris Judd το 2001 και την τρίτη με τον Marc Anthony το 2004, με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά, τα δίδυμα Maximillian και Emme.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Λίγες ημέρες πριν η τραγουδίστρια και ηθοποιός, ανήρτησε ένα video στο Instagram στο οποίο αποκάλυπτε πόσο ευγνώμων είναι για τη ζωή της, με αφορμή τη γιορτή των Ευχαριστιών. Επίσης, είπε πως θα επέστρεφε στο σπίτι της για τη γιορτή και αυτό ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να γιορτάζει μαζί.