Μπορεί να μην είναι στις Κυκλάδες, αλλά το ιδιωτικό νησί Ethereal, γνωστό και ως Αγία Τριάδα, ακριβώς απέναντι από τις ακτές της Ερέτριας στην Έυβοια, ήταν κάποτε ένα πολυπόθητο μέρος διακοπών για βασιλείς και διασημότητες.

Σπάνια συναντάται στην αγορά ένα τέτοιο ακίνητο, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερο νησί με υποδομή και ιστορία που συναγωνίζεται εκείνα του Σκορπιού του Ωνάση και της Σπετσοπούλας του Νιάρχου. Το Ethereal βγήκε αρχικά προς πώληση το 2020 με τιμή 9 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να πωληθεί με αποτέλεσμα η τιμή να έχει πέσει πλέον στα 7,5 εκατ. ευρώ.

Το νησί των 12 στρεμμάτων είναι ένας ανέγγιχτος παράδεισος, κατάσπαρτος με αιωνόβιες ελιές, αγριολούλουδα, φιστικιές, κυπαρίσσια και ποικιλία οπωροφόρων όπως ροδιές, βερικοκιές και ροδακινιές. Η όαση ηρεμίας και γαλήνης περιβάλλεται από παραλίες, εκπληκτική θέα και φυσικά γαλάζια κρυστάλλινα νερά, με πλούσια θαλάσσια ζωή.

Το Ethereal διαθέτει δύο παραδοσιακά ελληνικά σπίτια, μια εκκλησία και ένα καϊκι. Η κύρια κατοικία περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα σπίτι για το προσωπικό προσφέρει δύο ακόμη υπνοδωμάτια ενώ ένα μπανγκαλόου στη μεγαλύτερη παραλία λειτουργεί ως ξενώνας.

Στο γραφικό ξωκλήσι, του οποίου του τοίχους έχει φιλοτεχνήσει διάσημος Έλληνας καλλιτέχνης, έχουν τελεστεί πολλοί οικογενειακοί γάμοι και βαπτίσεις. Ένας ενετικός πύργος χτισμένος από πέτρα λειτουργούσε ως ατελιέ του ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν επίσης καλλιτέχνης.