Σε μία προσωπική εξομολόγηση από το ατύχημα που του στέρησε το ένα πόδι του προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου.

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Παπούλιας στην κάμερα της εκπομπής, στην οποία εξιστόρησε ότι σε μια περιπέτεια υγείας όπου είχε πέσει σε κώμα σχεδόν κανείς από τους συνεργάτες του δεν τον είχε πάρει τηλέφωνο, ο παρουσιαστής μοιράστηκε τη δική του περίπτωση.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το δυσάρεστο γεγονός και την αποξένωση που ένιωσε από τους φίλους του.

Χαρακτηριστικά, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε: «Θα πω κάτι τώρα, θα μοιραστώ κάτι με τον κόσμο. Δεν είναι μόνο θέμα δουλειάς. Όταν έπαθα κι εγώ το δικό μου ατύχημα, αν εξαιρέσεις ελάχιστους ανθρώπους, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το κινητό μου από φίλους που είχα τότε».

Και πρόσθεσε: «Μπήκα στη διαδικασία να πάρω τηλέφωνο στην εταιρεία να ρωτήσω εάν έχει πρόβλημα το κινητό μου. Μου λένε: “Όχι, λειτουργεί κανονικά”. Δεν χτυπούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι χάλασε».

Επίσης, ο παρουσιαστής περιέγραψε ότι εκείνο το καλοκαίρι γνώρισε την απόρριψη όταν έλεγε στους φίλους του να πάνε στην παραλία. «Δεν θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που έλεγα στους φίλους μου να πάμε στη θάλασσα και επειδή ήμουν σε καροτσάκι, υπήρχαν φίλοι που μου έλεγαν: δεν γίνεται να πάμε μαζί, Ετεοκλή, γιατί εμείς θέλουμε να πάμε σε παραλίες που έχουν σκάλες ή μεγάλες κατηφόρες», είπε.

«Μετά από τέτοια δύσκολα περιστατικά καταλαβαίνεις πολλά. Το έχω βιώσει και είναι πολύ σκληρό», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ετεοκλής Παύλου: «Δεν είναι εύκολο να μιλάω στην κόρη μου για το ατύχημα»

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: Οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές

Διαβάστε ακόμη: