Η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες του «Breakfast@Star» σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέντευξη, η παρουσιάστρια του ALPHA μοιράστηκε την άποψή της για το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, που συζητήθηκε αρκετά εκείνο το διάστημα. Μεταξύ άλλων, είπε ότι «η μητέρα μου με μεγάλωσε να αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες, μπορεί να έχει μεγαλώσει διαφορετικά, δεν το κατακρίνω».

Πάνω σε αυτό, η Ελένη Χατζίδου ανέφερε: «Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί».

«Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το “η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε” και η λέξη «ανήθικο» που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις», σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει εκείνη την ώρα», σημείωσε η Μαίρη Αργυριάδου, με την Ελένη Χατζίδου να λέει:

«Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό».

Τέλος, η Ελένη Χατζίδου ολοκλήρωσε την άποψή της λέγοντας: «Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε».

Κατερίνα Καινούργιου για Μπάρκα: Ήταν ανήθικο από πλευράς της, με ενόχλησε που δεν με πήρε για συγγνώμη

Διαβάστε ακόμη: