search

AREA 51

Επιμένουμε: Εκλογές 26 Μαρτίου ή 9 Απριλίου λόγω απογραφής! Και δεύτερες εκλογές στις 21 Μαΐου!

Εάν ο πρωθυπουργός θελήσει οι εκλογές να διενεργηθούν βάσει της απογραφής, που αλλάζει έδρες σε περιφέρειες, τότε ως επικρατέστερη ημερομηνία φέρεται η 9η Απριλίου!

Επιμένουμε: Εκλογές 26 Μαρτίου ή 9 Απριλίου λόγω απογραφής! Και δεύτερες εκλογές στις 22 Μαΐου!

Όπως όλα δείχνουν την ώρα τούτη, το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών τον Ιανουάριο ή έστω τον Φεβρουάριο απομακρύνεται!

Εκλογές θα γίνονταν μόνο εάν ο πρωθυπουργός σερνόταν σε αυτές λόγω «υποκλοπών»!

Από τη στιγμή που το θέμα αυτό δεν «ανεβαίνει», ούτε προκύπτουν αποδείξεις ή ενοχοποιητικά στοιχεία, παρά μόνο λίστες επιστημονικής φαντασίας, που δεν τεκμαίρονται ούτε πιστοποιούνται, εκλογές θα πραγματοποιηθούν βάσει του προγραμματισμού του πρωθυπουργού!

Εμείς επιμένουμε στην ημερομηνία που αποκαλύψαμε πριν από περίπου 1,5 μήνα και επανήλθαμε χθες!

Οι πληροφορίες λένε πως στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μπει η 26η Μαρτίου, γεγονός που σημαίνει ότι η προκήρυξη των εκλογών θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου!

Εάν ο πρωθυπουργός θελήσει οι εκλογές να διενεργηθούν βάσει της απογραφής, που αλλάζει έδρες σε περιφέρειες, τότε ως επικρατέστερη ημερομηνία φέρεται η 9η Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων που θα συμπέσει με την έξοδο του Πάσχα προς την επαρχία!

Υπό αυτή τη λογική οι δεύτερες εκλογές, με την ενισχυμένη αναλογική, θα διενεργηθούν στις 22 Μαΐου, το Σαββατοκύριακο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης!

Διαβάστε ακόμη: