search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Μία σύλληψη – Επιβεβαιώνεται η εμπλοκή του στον εμπρησμό του Real Group

Ο άνδρας που έχει συλληφθεί, είναι 31 ετών και στο παρελθόν φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος που δέχθηκε μπουνιά από 48χρονο

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που ήταν σε εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί ένα άτομο που εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρησμών, το οποίο αναζητούσαν οι Αρχές ενώ ερευνάται η εμπλοκή του στον εμπρησμό του κτιρίου του Real Group.

Ο άνδρας που έχει συλληφθεί, είναι 27 ετών και στο παρελθόν φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές. Έχει ήδη οδηγηθεί στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναζητούσε και η Αντιτρομοκρατική.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής προσήχθη νεαρό άτομο που συμμετείχε σε εμπρηστικές ενέργειες στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης στα προσφυγικά που είναι σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Συνελήφθη ο δράστης του εμπρησμού στα γραφεία της Real

Τη σύλληψη ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τονίζοντας ότι «συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος που συνελήφθη κινείται στον χώρο των αντιεξουσιαστών και φέρεται εκτός από τη φωτιά στα γραφεία της Real να έχει κάνει εμπρηστικές επιθέσεις και σε αυτοκίνητα.

Ο συλληφθείς φέρεται να έμενε στα «Προσφυγικά» το τελευταίο δίμηνο καθώς εκτιμάται ότι προσπαθούσε να κρυφτεί έχοντας υποψιαστεί ότι οι αστυνομικοί είναι στα ίχνη του και τον αναζητούν.

Εκτός από τη σύλληψη του 27χρονου οι αστυνομικοί που μετέχουν στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τρίτης, πραγματοποιούν έρευνες και σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αναζητώντας άλλα 1-2 άτομα.

Διαβάστε ακόμη: