Μαθαίνω ότι …

Σοβαρές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα σχετικά με υπόθεση επώνυμου και προβεβλημένου προσώπου του οποίου η Αρχή για το ξέπλυμα δέσμευσε πριν από κάμποσο καιρό τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και έστειλε τον φάκελο του στον οικονομικό εισαγγελέα!

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, οι δικηγόροι του επωνύμου και προβεβλημένου προσώπου, συνεπικουρούμενοι από την στήριξη ισχυρού παράγοντα, έχουν κινήσει τις σχετικές διαδικασίες και κατά τις ίδιες πηγές κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν από πιστωτικά ιδρύματα σημαντικά ποσά από τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Ενώ την ώρα τούτη επιχειρείται η μερική αποδέσμευση να καταστεί ολική!

Η διαδικασία αυτή εν μέρει είναι συνήθης και ακολουθείται με τη σύμφωνη γνώμη των αρχών προκειμένου να πληρώνονται ανελαστικά έξοδα επιχειρήσεων καθώς και οι μισθοδοσίες και οι υποχρεώσεις προς το Δημόσιο.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο διακρίνεται μια προσπάθεια να αποδεσμευτούν ακόμη μεγαλύτερα πόσα, κάτι για το οποίο δεν δείχνει να συναινεί ο κ. Βουρλιώτης, οι υπηρεσίες του οποίου ετοιμάζουν και δεύτερο φάκελο για την υπόθεση!

Διαβάστε ακόμη: